[pullquote align=”left or right”]Η Ευρώπη με τις νεοσυντηριτικές – νεοφιλελεύθερες πολιτικές της, έριξε ιδιαίτερα τους Νότιους Λαούς στη μιζέρια, στη φτώχεια και τη ζητιανιά.[/pullquote]

Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα,  εν έτη 2015, είναι συνέχεια της βαρβαρότητας που έζησε η ανθρωπότητα στον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι πρωταγωνιστές οι ίδιοι. Πάντοτε στο προσκήνιο ήταν και είναι τα καπιταλιστικά Μονοπώλια, τα καρτέλ, αυτοί που χρησιμοποιούν την επιστήμη της πολιτικής για να πλουτίσουν σε βάρος των απλών εργαζομένων, σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους. Τότες με τα όπλα, σήμερα με τα μνημόνια, τα κοστούμια και τα παπιγιόν.

Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ήταν το αποτέλεσμα της δράσης ενός διεστραμμένου ψυχοπαθούς. Ο Χίτλερ και οι Ναζί ήταν τα πολιτικά και στρατιωτικά πιόνια του Κάρτερ I G Farben. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Δικαστηρίου της Νυρεμβέργης τα εγκλήματα του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου ήταν ένας «γάμος» – μεταξύ I G Farben και των Ναζί. Το στρατόπεδο του Άουσβιτς, δεν ήταν το «προϊόν» ορισμένων τρελλών SS, αλλά ένα στρατόπεδο  καταναγκαστικής εργασίας, για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της I G Farben (IG Αούσβιτς) για της παραγωγή συνθετικών καυσίμων και καουτσούκ.

Το 1948 αρκετά διευθυντικά στελέχη της IG Farben καταδικάστηκαν στην δίκη της Νυρεμβέργης για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας γενοκτονία, δουλεία, λεηλασίες.

Είναι οι ίδιοι που το 1938 συνομολόγησαν στη Ρώμη, τη συμφωνία της συμμαχίας Γερμανίας – Ιταλίας για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το ίδιο έπραξαν και το 1957 στον ίδιο χώρο και μάλιστα οι Γερμανοί εκπροσωπήθηκαν με τον ίδιο Νομικό, τον Walter Hallstein πρώην μέλος των Ναζί. Όταν ο Hallstein έφευγε από τη Ρώμη μετά το τέλος της «Κατακτητικής διάσκεψης»  στις 25 Ιουνίου 1938, δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι στις 25 Μαΐου 1957 θα επέστρεφε στον ίδιο χώρο και θα  υπέγραφε από μέρους της Γερμανίας, τη συνθήκη της Ρώμης για την ίδρυση της ΕΟΚ. Το 1958 διορίστηκε ως ο πρώτος πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ, θέση την οποία κατείχε για 10 χρόνια.

Με την υπογραφή της Λισσαβόνας το 2007 και το 2009 οι Ευρωπαίοι ηγέτες άνοιξαν τον δρόμο για την δικτατορία και την κατάκτηση των Λαών από τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Έτσι ολοκλήρωσαν την αποστολή, του 1938: Να υποταγεί ολόκληρη η Ευρώπη υπό τον έλεγχο των Καρτέλ πετρελαίων και φαρμάκων μέσω της Ε.Ε. των Βρυξελλών.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι οι διαρκείς ενδοιμπεριαλιστικές αντιθέσεις, αντιφάσεις, που καθίστανται πλέον πλήρως ανταγωνιστικές, οδηγούν την ανθρωπότητα του 2015, στην βαρβαρότητα. Το κύριο καθήκον των Λαών, είναι πως αντιδρούν οργανωμένα, μπροστά σε όλα αυτά, υπό την καθοδήγηση των προοδευτικών, Δημοκρατικών δυνάμεων. Το δίλλημα είναι τόσο  απλό, βαρβαρότητα ή δικαίωμα  ζωής! Και επειδή το δικαίωμα ζωής είναι το πιο αυτονόητο αγαθό, για να υπάρξει συνέχεια θα πρέπει να ενώσουμε  δυνάμεις, κατά της βαρβαρότητας. Το σύστημα όχι μόνο νοσεί, αλλά μάζεψε τέτοια μπόχα που ούτε οι ίδιο που το σχεδίασαν και το συντηρούν δεν το «ανέχονται». Εμείς εκεί μπροστά στην στράτα μας…!